• Clements High School F2F Schedule

     

    A Days

    1st Period

    7:30AM-9:00am (90 minutes)

    2nd Period

    9:15AM-10:45AM (90 minutes)

    3rd Period

    A Lunch: 10:45AM-11:25AM (40 minutes)

    Class: 11:30AM-1:00PM (90 minutes)

    Class: 11:00AM-12:30PM (90 minutes)

    B Lunch: 12:30PM-1:00PM (40 minutes)

    4th Period

    1:15PM-2:45PM (90 minutes)

     

    B Days

    5th Period

    7:30AM-9:00am (90 minutes)

    6th Period

    9:15AM-10:45AM (90 minutes)

    7th Period

    A Lunch: 10:45AM-11:25AM (40 minutes)

    Class: 11:30AM-1:00PM (90 minutes)

    Class: 11:00AM-12:30PM (90 minutes)

    B Lunch: 12:30PM-1:00PM (40 minutes)

    8th Period

    1:15PM-2:45PM (90 minutes)

     

    Clements High School OL Schedule

     

    A Days

    1st Period

    9:00AM-10:00AM (60 minutes)

    2nd Period

    10:15AM-11:15AM (60 minutes)

    3rd Period

    11:30AM-12:30PM (60 minutes)

    Lunch

    12:30PM-1:30PM (60 minutes)

    4th Period

    1:30PM-2:30PM (60 minutes)

     

    B Days

    5th Period

    9:00AM-10:00AM (60 minutes)

    6th Period

    10:15AM-11:15AM (60 minutes)

    7th Period

    11:30AM-12:30PM (60 minutes)

    Lunch

    12:30PM-1:30PM (60 minutes)

    8th Period

    1:30PM-2:30PM (60 minutes)