Ms. Kimberly Williams

Phone: 281-634-9810

Email:

Degrees and Certifications:

I graduated from the University of Missouri – Saint Louis with a Bachelors in Elementary Education and a Masters in Elementary Education with Special Reading (Literacy) Certification.

Ms. Kimberly Williams

Hello Kindergarten Families,

Welcome to KINDERGARTEN!

This year is going to be an “All Star” learning adventure filled with so many exciting experiences. My main goals are to keep your child safe and to help them excel in the classroom.

I have been teaching for a total of 16 years. I have previously taught Reading and Math Interventions for 4 years, Reading Recovery for 1 year, Pre-K for 5 years, 1st grade for 2 years and this is my 4th year teaching kindergarten. In my spare time, I absolutely love having quality time with my family as we prepare and eat delicious meals, learn, laugh and play together, go on an outing or just simply relax. I look forward to a school year full of positive and fun learning experiences and growth as I help build your child’s academic foundation and qualities as a good citizen and excellent reader.

Please know that I am here for you and your child. If you have any questions throughout the year, please do not hesitate to contact me. I look forward to working with you and your child this school year!

 

  • Daily Schedule

    School Year 2019-20

    Williams/Cook-Clark - Kindergarten - Room 2001

    Time

    Subject/Activity

    Duration

    7:50-8:10

    Announcements and Students entering class

    20 min.

    8:10-8:30

    Circle Time

    20 min.

    8:30-9:50

    ELA-Shared Reading

    10 min.

     

    Mini Lesson

    10 min.

     

    Literacy Centers

    45 min.

     

    Interactive Read Aloud

    15 min.

    9:50-10:40

    Planning/Outclass

    50 min.

    10:40-11:35

    ELA

    55 min.

     

    Mini Lesson

    10 min.

     

    Shared writing/Independent writing

    45 min.

    11:45-12:15

    Lunch

    30 min.

    12:15-12:45

    Recess

    30 min.

    12:45-1:30

    Science

    45 min.

    1:30-2:55

    Math Mini Lesson

    10 min.

     

    Math Stations/Small Groups

    60 min.

     

    Math Closing

    15 min.

    2:55-3:25

    Social Studies

    30 min.

    3:25

    Dismissal