Ms. Judith Chocler Sheehan

Phone: 281-634-9810

Email:

Degrees and Certifications:

Degrees and Certifications Bachelors in Early Childhood Education Bachelors in Elementary Education Masters in Information Technology Masters in Special Education and Educational Diagnostician in progress

Ms. Judith Chocler Sheehan

Hola Padres! Hello Parents!

In poco de mi historia:

Yo soy de Argentina. He estado viviendo en el area de Houston desde 2001, en realidad me siento in verdadera Texana! Yo he dado classes toda mi vida; en todos los niveles, desde el Pre-K hasta la universidad. Aquí, en los Estados Unidos, me dediqué a la Education Inicial.  Amo los perros, viajar y hacer jardineria. Me gusta jugar con mis “Peques” y guiarlos a traves del primer año de su educación formal, para que sea un éxito total.

 A bit of my story:

I am from Argentina, I have been living in Houston Area since 2001,  so I feel a true Texan already. I have been teaching my whole life, from early childhood to college. Here in the States always in PreK binlingual.  I love dogs, travel and gardening.  I like to play with my “Peques” and guide them through their first year of formal school.  

 

  • Conferencia con los Padres:

    12:05 a 12:50 lunes, jueves y viernes

    Almuerzo: 10:30 a 11:00

     

    Conference times:

    12:05 to 12:50 Mondays, Thursdays and Fridays

    Lunch time: 10:30 to 11:00

     

     

  • Daily Schedule

    Daily Schedule

    Time Activity Minutes
    8:10-8:15 Sign-In 5 min.
    8:15-8:35 Greeting Circle 20 min
    8:35-8:50 Phonics 15 min.
    8:50-9:30 Literacy Centers/ Small Group Instruction BLOCK 1 40 min.
    9:30-9:50 Calendar 20 min.
    9:50-10:30 Math Skills Development/ Math Workstations and Small Groups BLOCK 1 40 min.
    10:30-11:00 Lunch 30 min.
    11:00-11:30 Literacy Centers/ Small Group Instruction BLOCK 2 30 min.
    11:30-12:00 Math Workstations and Small Groups BLOCK 2 30 min.
    12:00-12:50 Outclass 50 min
    12:50-1:00 Shared and Interactive Writing 10 min
    1:00-1:10 Independent Writing 10 min
    1:10-1:25 Science/Social Studies/ Read Aloud BLOCK 1 15 min
    1:25-1:55 Recess 30 min
    1:55-2:00 Transition – Cool Down 5 min
    2:00-2:30 Story Time – Quiet Time 30 min
    2:30-2:40 Interactive Read Aloud - Snacks 10 min
    2:40- 3:20 Science/Social Studies/ Read Aloud BLOCK 2 40 min
    3:20-3:25 Dismissal 5 min.

    Comments (-1)